tisdag 13 november 2018

Liberalerna och centern röstar nej till sig själva

UPPDATERAT
Som jag skrev redan den 6 november är två partier i Alliansen på väg att rösta ned sig själva. De kommer att säga nej till en borgerlig regering i morgon klockan nio i riksdagen. Vad återstår då? Jo att säga ja till Stefan Löfven i nästa omgång. Märkligt. Allt för att sverigedemokraterna inte ska få något inflytande. Men det har de redan för allt handlar om dem inte om något annat. Annie Lööf säger nej till sverigedemokraterna och det handlar inte om Kristersson säger hon. Nej det handlar enbart om sverigedemokraterna. 

Mycket märkligt agerande att låta sverigedemokraterna överskugga allt annat. Inte så smart. Hela valrörelsen har Alliansen med liberalerna och centern kämpat för att låta Ulf Kristersson inta makten som regeringschef och nu röstar de nej. De ska inte lägga ned sina röster som de gjorde 2014 för att släppa fram Stefan Löfven utan istället aktivt rösta nej. Annie Lööf har också sagt nej till att ingå i Stefan Löfvens regering, men då står politiken där och stampar och kommer ingenvart. Märkligt att partierna inte ställer upp på sin egen politik.
16:42
Tänk om sverigedemokraterna också röstar nej i morgon. Blir liberalerna och centern då stödpartier till sd? Vilket ohyggligt hörn de har målat in sig i. Och ifall dessa båda små partier i nästa omgång röstar ja till Stefan Löfven blir de då stödpartier till vänsterpartiet? Jag tror världen har blivit galen. Ingenting gäller längre. Bara konstigheter är normala. 
19:02
Sverigedemokraterna tänker rösta ja till Ulf Kristersson meddelar de. Så då slipper liberaler och centern vara på samma sida som sd. Vilken tur!

Här skrev jag tidigare att vi är på väg mot ett diktatoriskt Sverige och allt detta skylls nu på sverigedemokraterna.


Annie Lööf har visat sig vara mer socialdemokrat
än något annat.
Faksimil från GoogleInga kommentarer:

Skicka en kommentar