onsdag 7 november 2018

Vilka är aporna och vem är rasisten?

Özz Nujen
Faksimil från Google. 
Özz Nujen förnekar sig inte utan kallar de svenska politikerna för apor. Han menar att 82 procent i Sverige inte har röstat på de rasistiska aporna. Men de politiska aporna kan ändå inte välja en ledare. De svenska således. De riktiga aporna i andra världsdelar är helt enkelt bättre på detta. De slåss ett tag och så är det klart. 

Jag tycker fortfarande att Özz Nujen är pinsam som krönikör. Senast jag såg honom satt han hos Malou i TV4 och bortförklarade att han var så elak mot Janne Josefsson när han skulle bli intervjuad för Uppdrag Granskning. Numera var dock allt bra och han var kompis med Janne absolut. 

Özz Nujen tillhör dem som ljuger så mycket de orkar bara det lönar sig. Tyvärr har det blivit vanligare med sådant folk i Sverige. För andra sitter det i ryggmärgen att inte ljuga. Och det är svårt för lögnare att hålla reda på vad de har sagt i längden. Det spricker till slut. Men det bekymrar inte sådana som Özz Nujen.


Özz Nujen tycker väl att han är rolig som leker ståuppkomiker i Expressen. Nä det är inte ett dugg kul. Han förolämpar hela vårt system genom att kalla politiker för apor, som "kastar exkrementer på varandra". Özz Nujen tycker tydligen om sådana äckliga bilder. Det tyder på en viss eftersatt utveckling.Trist!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar