söndag 10 februari 2019

Meghan Markle har en pappa från helvetet

Stackars Meghan Markle, hertiginnan av Sussex, som sedan hon blev tillsammans med prins Harry och gifte sig med honom har fått en pappa, som förvandlats till någon som verkar komma från helvetet. Han håller enbart kontakter via media och tjänar pengar på det. Trots hennes handskrivna sorgsna brev, som Daily Mail publicerar i dag så har han ljugit och förtalat henne. Och sprickan mellan dem är djup. 

Hon skriver att hennes pappa har krossat hennes hjärta i miljoner bitar. Brevet är daterat i augusti förra året. Det är ett långt brev och hon är också ledsen över att han har tagit parti för hennes halvsyster, som har attackerat Meghan i pressen. Meghan Markles pappa Thomas menar att han aldrig tänkte publicera detta brev som nu är offentliggjort för han respekterade sin dotter, men han har tvingats till det nu när fem vänner till hans dotter Meghan har berättat anonymt om brevet och detta som meddelades var falskt.

Vännerna påstod att detta brev var tänkt att göra så att de försonades och att klyftan mellan dem togs bort, men det bestrider nu Thomas Markle. Han menar att detta brev var som en kniv i hjärtat på honom. Men allt började före bröllopet i maj förra året då Meghan Markles pappa tjänade pengar på foton av honom iscensatta som Meghans pappa i svårigheter. Sedan dess har han klagat över att han har satts åt sidan både av sin dotter och den kungliga familjen. 

Han svarade på hennes brev i augusti och bad att de skulle ställa upp på fotografier för pressen tillsammans, men det uppfattade hon som att hennes pappa hade inte hört ett ord av vad hon försökte förmedla. Hon ville inte att de skulle kommunicera via pressen och så ber han henne göra just detta. Sedan dess har det fortsatt och att vännerna ställde upp för anonyma intervjuer i People har inte gjort saken bättre. De kungliga var inte informerade om saken utan vännerna gjorde det för att hon var sårbar nu. De bekymrade sig för hennes hälsa. Hon är gravid och kommer att föda sitt första barn i slutet av april. Hennes pappa har aldrig träffat prins Harry och lär inte få göra det heller.

Här skrev jag om Meghan Markle som varande en färgad kvinna i engelska kungahuset. 

Meghan Markle har en svart mamma och en vit pappa.
Mamman var på bröllopet, men inte pappan.
Faksimil från Google. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar