fredag 8 juni 2018

Kingsley Sarfo döms för två våldtäkter

UPPDATERAT
Fotbollsspelaren Kingsley Sarfo från Ghana, som spelar i Malmö FF, har dömts för två våldtäkter vid Malmö tingsrätt. Han ska också utvisas i tio år. Sarfo menar att han inte hade en aning om att flickan var under 15 år och att de hade en kärleksrelation. Men flickan har tydligt uppgivit att hon bara var 14 år. Sarfo får två år och åtta månaders fängelse och ska betala 150 000 i skadestånd till flickan. Malmö FF ska ta ställning till detta när styrelsen har sammanträtt nästa vecka. 
10.6.2018
Kingsley Sarfo varnades redan när han spelade för Sirius. Då tog en mamma till en tolvårig dotter kontakt med laget och berättade att de umgicks på sociala medier. Laget varnade då Sarfo och berättade vad lagen sade i Sverige om umgänge med barn. Detta var sommaren 2016, men Sarfo struntade uppenbarligen i detta för två månader efter samtalet började han umgås med en ny minderårig flicka, den 14-åring som han nu har fällts för våldtäkt mot. 
12.6.2018
Kingsley Sarfo avskedas nu av Malmö FF och de kräver också tillbaka mellan en och två miljoner, som han fick när han skrev på kontraktet. Själva summan är inte offentlig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar