fredag 8 januari 2016

Kvinnorna i Köln får stå ut

UPPDATERAT
Det är inte lätt att vara kvinna i världen, har sällan varit det, men det är inte lätt att vara man heller. Jag har ofta försvarat män för jag har sett hur de har det. De bär stora bördor och anklagas dessutom ofta av kvinnorna att inte göra sitt, samtidigt som kvinnorna ska vara jämställda, så blir det tjafs om vem som ska göra vad. Allt det där försvann i en iskall pust i vinternatten på nyår i Köln för där anfölls kvinnor av män. Kvinnorna omringades, rånades och tafsades på. I värsta fall våldtogs de medan polisen var icke-närvarande i detta kaos. Det rörde sig om en "kulturkrock". De stackars männen visste inte bättre än att uppföra sig så här. De hade fått "carte blanche" tyckte de, fria händer att göra vad de ville för de var inbjudna till Tyskland av Angela Merkel. Och de hånade sina offer. 

Detta är naturligtvis totalt oacceptabelt i ett västerländskt samhälle, men det kommer inte att diskuteras särskilt djupt och det dröjde innan detta blev en nyhet i Västvärlden. För vi är så rädda för att vara och betecknas som rasister. Muslimer ska behandlas med silkesvantar fortfarande, för de är ett särskilt utvalt släkte, som har skaffat sig exklusiva rättigheter genom krig och hot. Ungefär som att romer kan uppföra sig ganska gräsligt utan att vi reagerar för de har en lång bonus att ta ut av oss, som har förtryckt dem i århundraden. Och att medierna naturligtvis rapporterar när de har det väldigt besvärligt, men att det tar lång tid innan de verkliga orsakerna kommer fram.

En del folkslag i världen har blivit förtryckta i århundraden av de utsugande vita kapitalisterna, som har invaderat deras länder och lagt beslag på deras tillgångar och undertryckt dem, så de har en inteckning i våra vita samveten. Befolkningen i vårt land är splittrat mellan de som ser sig som kulturellt kristna och vill ta hand om särskilt de utifrån kommande, för det är fint, medan svenska uteliggare som är utslagna och svenskar sedan länge i stort sett får skylla sig själva när de nu har haft alla chanser i vårt välfärdssamhälle. 

Jag fick en ögonblicksbild inifrån ett svenskt psyke efter nyår av en manlig släkting som befann sig där efter att ha brakat samman. Där var anorektiker intagna sida vid sida med muslimen som bad mest på rummet och sedan gick ut och muckade gräl med andra patienter, där fanns den äldre kvinnan som såg sin egen son i den unge släktingen till mig och där fanns personalen, som inte kunde hålla reda på vilka som skulle ha medicin, utan det fick den unge släktingen upplysa dem om när de försökte ge honom den. Det var fullbelagt förstås för det är så stökigt i världen just nu och Sverige är absolut inte undantaget. Det han beskrev lät som en teaterpjäs, men det var den alldeles reella verkligheten.

Världen är kluven och öst står mot väst precis som det har gjort under ganska många århundraden. Vi har två stora världssystem av troende som är vända mot varandra för mänskligheten gillar när det är tävling på gång - också mellan gudar. Vem ska vinna kampen? Det är just nu muslimer, araber, svarta och romer som leder på poäng för de har allra mest kunnat framställa sig som offer. Och en del av dem tar sig friheter när de har lyckats ta sig till Tyskland och Köln. Även i Sverige hukar vi fortfarande i våra bänkar för de kan ju ladda om och vi får inte fortsätta att förtrycka dem. Vi som inte kan vara jämlika med dem. Vi kan bara sopa upp dem med vårt dåliga samvete och försöka lyfta dem till den nivå, där vi själva har befunnit oss sedan åtminstone hundra år om man ska tro propagandan. 
14:20
Två personer är gripna i Köln för övergreppen på kvinnorna. Gott så långt. Polisen i Köln hemlighöll att man hade kontrollerat omkring hundra personer under nyårsnatten och att de hade ID-papper för asylsökande. Polisen tyckte att de här uppgifterna var för politiskt laddade, enligt en tidning i Köln. Sammanlagt har omkring 50 personer spårats som har med trakasserierna att göra och 31 personer är identifierade. I Köln har grupper av män med nordafrikansk bakgrund gjort området i centrum och kring järnvägsstationen osäkert de senaste åren. Då har det handlat om kriminella som är ficktjuvar. I Hamburg har ett 50-tal liknande brott anmälts, som inträffade på Nyårsaftonen. Polisen hade inte situationen under kontroll och polisen beskrivs som hjälplös. Till och med dödsoffer var möjliga enligt en polisrapport i Köln. Den stora massan av män angrep också polisen.
18:42
Jo polischefen får pensionera sig och Angela Merkel har också reagerat på vad som hände plus att kravet finns att asylsökande som begår brott omedelbart ska utvisas i fortsättningen. De två som greps är inte längre misstänkta för något brott dock. 
9.1.2016
Här gör Gudrun Schyman och feministiskt initiativ ett inlägg i debatten om mäns våld mot kvinnor och anser att det är minsann inte araber som är problemet eller deras kvinnosyn utan denna syn finns generellt hos alla män. Och Sverige är värst i världen med statistiken över övergrepp och det är naturligtvis svenskuppfostrade som utför dessa. Jaha ja undrar just om de flickor i Kalmar som blev utsatta för detsamma som kvinnorna i Köln tycker att feministiskt initiativ har rätt. Eller kvinnor som blev utsatta i städer runt om i Europa. Det är naturligtvis sådana unga män som är uppfostrade i Europa, som plötsligt har blivit galna och sexuellt som hundar. De ska ha sex till varje pris. I flock. Visst har vi mammor uppfostrat våra barn så? Att se ned på kvinnor. Nä det är feministiskt initiativ som har svikit kvinnorna och som inte vågar stå upp för kvinnor i alla sammanhang. Det är ingen kvinnorörelse utan ett maktcentrum för Gudrun Schyman, som alltid har varit en karriärkvinna. Här kan ni läsa om fifflaren Gudrun Schyman.
10.1.2016
Här är en mer realistisk debattartikel, som Hanna Bocander, moderat och borgerlig feminist har skrivit om sexuella trakasserier i Syrien. Hon beskriver sina erfarenheter av sexuella trakasserier som barn och hur hennes mamma också var utsatt när de bodde där. Hon anser att män som kommer från dessa länder behöver utbildning i hur man får uppföra sig i Sverige. Från dag ett när de är här. Om man inte kan skriva under på principen om människors lika värde så bör man heller inte få bli svensk medborgare, menar hon. 
Här sover utsatta på Dramatens trappa fast det är 14 minusgrader ute
och det finns plats på härbärgen i Stockholm.
De är offer för vita rika människor helt klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar