tisdag 12 juli 2016

Antidemokratiska organisationer får statsbidrag

De så kallade antirasistiska organisationerna Afrosvenskarnas riksförbund, Muslimska mänskliga rättighetskommittén, Studieförbundet Ibn Rushd, Charta 2008, Forix förorternas riksdag och Sveriges Förenade Muslimer har vänt på begreppen och försvarar muslimer i alla sammanhang och påstår att Sverige och svenskarna jobbar för rasism mot muslimer och dessa organisationer kämpar också mot den nuvarande terrorlagstiftningen. Västvärlden för ett krig mot muslimer heter det i dessa kretsar.

Sverige är en islamofobisk apartheidstat framfördes under våren av en utredning från organisationerna och att Sverige inte borde driva statliga kampanjer mot hedersvåld, tvångsgifte samt äktenskap för minderåriga. Justitiekanslern borde också ha hårdare nypor mot svenska medier så att inte människor blir kränkta. Dessa organisationer står också bakom påståendet att Israel är skuld till allt här i världen. Det hela har pågått sedan tusentals år tillbaka, menar de. 

Dessa organisationer får statliga bidrag i miljonklassen för att sprida sin propaganda. Här skrev jag förra året om att Ibn Rushd propagerar för att alla djur ska få sina halsar avskurna i slakterier och att alla små pojkar ska bli omskurna. Vi skulle helt enkelt omfamna en ny svenskhet. Dessa organisationer har också försökt driva flyktinganläggning, vilket jag skrev om här. Och i Göteborg upptäckte man under våren att det fanns kriminella element i Sveriges Förenade Muslimer och portade dem från kommunens lokaler. Föreningen fick statsbidrag i år med en halv miljon kronor. 
Här är en bild på mig från 21 september 2015. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar