fredag 1 juli 2016

Gå inte på festival utan försvarsunderkläder

UPPDATERAT
En tjej i 20-årsåldern säger att hon blev våldtagen på Zara Larssons konsert i Bråvalla i Norrköping och att hon blev så rädd att hon bara sprang därifrån utan att se sig om efter mannen, som höll i henne bakifrån. Själv har jag råkat ut för idioter på metron i Paris i min ungdom som absolut skulle pressa sig emot mig eller på bussen i Stockholm när en man inte tyckte att jag gick av bussen tillräckligt fort. Jag sade förstås till idioterna, men jag kan förstå att en flicka i publikhavet inte förmår säga något, eller hindrades att säga något. Han kunde ju lika gärna ha strypt henne. 

Jag föreslår att unga kvinnor aldrig går utan försvarsunderkläder på festivaler. Ha gärna något som skyddar med vassa spetsar bakåt och framåt, så att den tilltänkte våldtäktsmannen får sig en överraskning, som tar udden av hans behov för resten av livet. Det vore väl något för underklädesbranschen att sälja? En marknad finns säkerligen på festivaler, där kvinnor behöver skydd. Då skulle också alla unga kvinnor få tillräckligt med utrymme på festivaler i publiken. Skrik också utav helvete ifall någon tar på er. Skrik mördare våldtäkt eller vad som helst ni kan komma på. Allt är tillåtet vid ett sådant tillfälle.

Lär er också att man kan utöva självförsvar även om någon kommer bakifrån. Kvinnor som reagerar omedelbart brukar klara sig, också sådana som är beslutsamma och vill undvika våldtäkt till varje pris samt slår och sparkar. De är heller inte rädda för att bli mördade. Och i ett publikhav borde det finnas många i närheten som reagerar om en ung kvinna skriker: mördare, våldtäktsman eller liknande. Visst är det trist att behöva vara beredd på det värsta och behöva tänka så, men tyvärr lever vi i ett samhälle där kvinnor inte lämnas ifred. 
2.7.2016
Tydligen går många läbbiga knäppisar lösa i Norrköping på Bråvallafestivalen, för nu i går togs en 25-årig man av polisen för sexuellt ofredande och för våldtäkt. Och då spelade Tenacious D på scenen. Totalt har två våldtäkter således anmälts och nio sexuella ofredanden. Ett 30-tal ringa narkotikabrott är också anmälda. I dag är sista dagen för denna festival och sedan kanske lugnet kan sänka sig igen över Norrköping. Dessutom är det dåligt väder.
8:35
Ytterligare en våldtäkt anmäldes efter midnatt så nu är det tre anmälda våldtäkter. Den senaste hände vid ett toalettbesök. Våldtäktsfestivalen borde bli namnet på detta års upplaga av Bråvalla. 
3.7.2016
Och så blev det fyra våldtäkter och ett våldtäktsförsök till hanns med innan festivalen äntligen gick mot sitt slut. Men den sistnämnda ropade på hjälp och någon kom till hennes hjälp. Och knuffade bort den tilltänkte våldtäktsmannen.
8:14
En femte misstänkt våldtäkt anmäldes nu. Det var en volontär som våldtog en volontär. Som sagt våldtäktsfestivalen. Norrköping kan väl inte lägga ned denna festival med så många som drar in pengar till stan. Men så här kan vi inte ha det! Samtidigt verkar det lättare att få sex än att få middag på festivalen. Åtminstone om man ska tro Expressens reporter.
8:58
I Karlstad har ett drygt 30-tal tafsanden och sexuella övergrepp rapporterats. Ett flertal av utförts av "flyktingbarn" som inte är myndiga enligt dem själva. De omringar flickorna i tonåren och sticker in händerna innanför deras kläder. De har körts tillbaka till sina boenden. Kan ju inte spärras in. Här är vad polisen skriver om detta. 

PS. Jag blev överfallen av en pedofil som liten när jag bodde i Björkhagen på väg från småskolan. Jag skrek och slet mig loss och grät hela vägen hem, men vågade inte berätta det för någon. Mamma hade nog med problem. När jag gick i femman blev jag överfallen av ett killgäng på väg hem från en kurs på kvällen i skolan i Björkhagen. Jag blev förbannad, grät och skrek och slet mig loss den gången också och hotade dem med att jag kände igen dem. DS.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att Zara Larsson skulle ta sitt ansvar för svenska kvinnors säkerhet.
  Med sitt halvnakna erotiska uppträdande frammanar hon de sämsta sidorna hos de stackars invandrarna.
  I fortsättningen borde hennes scenframträdanden ske med heltäckande burka.
  Sverige är inte utsatt för islamisering, men vi måste alla ta vårt ansvar och integrera oss.

  Är denna insändare ironisk? Ja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ska man skratta eller gråta. Hon som hatar män, säger hon. http://www.svt.se/kultur/musik/zara-larsson-reagerar-starkt-pa-misstankt-valdtakt

   Radera
 2. Kan vara så att den okände misstänkte valde ut Zara Larssons
  konsert för att s a s förmedla någon sorts bisarrt budskap.
  Har f ö ännu inte riktigt insett hennes storhet som artist ...

  SvaraRadera
 3. Norrköping verkar totalt ha spårat ur eftersom en man som ropade något på arabiska kom fram till en mamma och hennes ettåring i går när de väntade på spårvagnen och helt enkelt tog med sig barnet. Mamman lyckades dock få tillbaka sitt barn genom att rusa ifatt mannen. Han var i 50-årsåldern, satt och kort kring 170 centimeter lång med mörkt hår och blå ögon. Se upp alla med småbarn.
  http://nt.se/nyheter/norrkoping/forsokte-ta-ettaring-fran-mamman-om4200012.aspx

  SvaraRadera