fredag 15 juli 2016

George Clooney tycker om illegala invandrare

UPPDATERAT
Han har chansen nu att ta emot dem i sitt europeiska lyxhem vid Comosjön i Italien där mörkhyade invandrare har slagit läger vid järnvägsstationen i Como, för de kan inte ta sig vidare till Schweiz, som de skulle vilja. George Clooney fick för två år sedan en röd skyddszon av borgmästaren runt sitt hus vid sjön för att få vara ifred för nyfikna och paparazzi. Han har tidigare uttalat sig för invandring också av illegala i Tyskland vid filmfestivalen i Berlin i februari i år då han träffade Angela Merkel tillsammans med sin hustru Amal, som är människorättsadvokat. 

George Clooneys lyxiga hus befinner sig endast kilometrar från järnvägsstationen i Como och han och hans fru Amal kan lätt ta hand om dem. Amal Clooney är född i Beirut och försvarar bland andra Julian Assange som advokat specialiserad på internationell rätt. Men naturligtvis är det på en viss nivå som paret försvarar mänskliga rättigheter. De ska inte själva ta hand om de ekonomiska flyktingar som har slagit läger nära deras hem i Italien. Nej de ska istället träffa premiärminister Renzi i Italien och se till att han tar hand om alla som tar sig in illegalt i Italien. Eller också sälja sitt hus och skaffa ett nytt där de får vara ifred de månader om året de brukar tillbringa i Europa. George Clooneys släkt kommer från Irland och för hundra år sedan behandlades de illa och blev inte accepterade i USA. Så han känner djupt med alla immigranter.
15:38
Om man ska vara snäll mot George och Amal så har de nog inte begripit riktigt hur det ser ut numera i världen. De flyter ovanpå som rikt vänsterfolk plägar att göra. Det blir i alla lägen den sk eliten som tar makten och utnyttjar folket. Mänskligheten har inte kommit längre än så. Vi får dras med den här kassa världen. Och göra så gott det går själva. 
Paret George och Amal Clooneys hus vid stranden av Comosjön i Italien.

1 kommentar:

  1. Fast visst är det en tjusig karl som gör lustig reklam för kaffe ...

    SvaraRadera