lördag 6 februari 2016

En vanlig fredagkväll i Sverige

I går sköt polisen en man i Södertälje, som hotade polisen med kniv, och uppmanade polisen att skjuta. Han lade sig inte ned på marken när han blev beordrad att göra så. Det blev bråk vid krogen Limerick i Södertälje där två berusade män avvisades. Restaurangchefen som skulle följa dem till utgången blev attackerad, först av den ene och sedan av den andre med kniv. Med hjälp av andra stamgäster kunde de få ut dem från restaurangen. Någon hade ringt polisen och den kom och då ropade mannen med kniven att de skulle skjuta. Han blev skjuten i benen och fördes till sjukhus. 

En kvinna i 55-årsåldern tog sig in på Svenska hem arena i Strängnäs och tände eld på toaletten. Det var andra gången den här veckan det brann. Hon bodde inte där och tillhörde heller inte personalen. Branden kunde släckas och hon greps. Hon var mycket berusad. Där bor både asylsökande och svenskar som är hemlösa.

En man föll mot sin död på nattklubben Yaki-Da på Avenyn i Göteborg. Han föll fyra våningar och fördes till sjukhus med svåra skallskador. Han avled senare på sjukhus. Mannen var född 1986. Detta hände vid 23-tiden på fredagskvällen och nattklubben stängde inte ned utan blodet på golvet torkades bort och allt fortsatte som vanligt. Människor måste få ha roligt även om någon dör. Tydligen. 

Professor Axel Hadenius i Uppsala är 70 år gammal och har aldrig sett ett värre kaos i Sverige än under förra hösten. Han menar att vi under flera år hade "en mental låsning i invandringsfrågan med ett enormt pekande av finger mot åsikter som tagit upp frågan om vår faktiska kapacitet."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar