torsdag 25 februari 2016

EU-migrant rånades av EU-migranter

UPPDATERAT
Ja det hände sig vid Ulleråker kyrkogård vid Uppsala där det finns ett romläger sedan länge. Tre män rånade en annan man, som hade sålt Situation Stockholm. Det finns ett läger på parkeringen på kyrkogården, som har sanerats av kommunen, men det är inte möjligt att avhysa de som bor där. Rånet inträffade i närheten av detta läger. 

Här i kommunen där jag bor drar bedragare omkring och låtsas vara dövstumma. De är också EU-migranter. Har befunnits sig utanför ICA i Mölnvik och de har också synts i Sickla köpkvarter i Nacka. De går runt och trakasserar äldre och pekar på sina munnar och uttagsautomater. Har hänt i Gustavsbergs centrum också. På Värmdö. Ge dem inga pengar! För då riskerar ni att bli av med mer. Tyvärr är ingen kommun längre säker i detta land. Så tråkigt att behöva vara på sin vakt.

Och i Hemmesta i närheten av där jag bor har det varit rekord i inbrott under hösten. Tjugotre stycken räknade de boende till innan de införde mera grannsamverkan tillsammans med polisen och sedan sjönk antalet inbrott. Antalet inbrott i Värmdö ökade med 70 procent förra året och har varit högre än någonsin sedan mätningarna började. I Hemmesta centrum finns sedan ett par år också EU-migranter som tigger utanför affären där.
10:06
I Nyköping råkade tiggare i slagsmål över vem som har rätt att tigga i Axet, inne på köpcentrat där. Enligt polisen så misshandlades två personer och fyra greps för misshandeln. De är anhållna. Så trist när män eller kvinnor måste slåss om sittplatser på allmän plats. För att tigga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar