måndag 29 februari 2016

Tionde mordet blev utanför Uppsala

UPPDATERAT
I februari har det hittills inträffat tio misstänkta mord utförda i Sverige. Låt det inte hinna blir fler! Det senaste inträffade som ett mord och självmord utanför Uppsala. Eller rättare sagt Örsundsbro. Det hände i går kväll, men polisen berättade om det först i morse. Det nionde mordet var en skottlossning på en parkering i Malmö och inträffade i natt. Så något färre mord än i januari då, men februari är också en kortare månad. Drygt två mord per vecka blev det i februari. Om inte fler hinner inträffa i dag.

Här kan ni läsa om morden. De försvinner fort från rubrikerna så det gäller att skynda sig om man ska länka. I januari inträffade sjutton misstänkta mord. 
1.3.2016
Jo det hann inträffa ett misstänkt mord till i Partille utanför Göteborg där en man i 40-årsåldern misshandlades på måndagskvällen. Han fördes till sjukhus, men avled där. Således elva mord under februari.
14:24
Det sorgliga är att den som är efterlyst för mordet i Partille satt inlåst så sent som i fredags, men då släpptes han ut igen på stan. Åklagaren ville ha honom häktad, men fick inte det.
20:16
Den misstänkte mördaren är fast eftersom han var inblandad i en krock i Uddevalla. Så bra!
2.3.2016
Men den misstänkte mördaren var inte rätt person så han är inte längre misstänkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar