torsdag 18 februari 2016

Mellon har blivit propaganda

UPPDATERAD
Det säger Siewert Öholm, gammal veteran i TV-branschen, och jag blir honom tack skyldig eftersom jag har tröttnat på detta superjippo, som förföljer oss alla hela våren. Jag eller andra i familjen som råkar vara närvarande framför TV:n tittar helt enkelt inte. Men Siewert Öholm har sett detta lördagstjosan med noggranna ögon och rutinerat konstaterat att allt ljus finns på Gina Dirawi för att hon är palestinier. Denna etniska utmärkelse som inte förunnas någon annan som uppträder i Mellon. Vi får inte höra när någon kommer från Sverige eller att den är en kristen, men med Gina Dirawi så betonas att hon är muslim och därför världens duktigaste programledare. 

Dessutom sades att hon är palestinsk norrlänning och en förebild och palestin, som lök på laxen. Inte ens självaste utrikesminister Margot Wallström hade kunnat skriva ett bättre och mer palestinskt manus med mer propaganda. Det är helt okej i Sveriges Television att köra detta som lördagsunderhållning. Folket ska indoktrineras. Bara det inte slår bakut och orsakar att människorna framför TV:n börjar tänka själva! Det vore väl förskräckligt!
Enligt vänsterpropagandan ser det ut så här
i samhället och ett sätt att upptäcka detta
är att se vilka makthavare
som beskrivs utifrån etnicitet.

Till Sveriges Radio sökes också nu en rasifierad afrosvensk. Detta begrepp som betyder godkänd person med rätt hudfärg. Absolut inte vitt i sammanhanget. Det är ett program om vithetsnormer där bara rätt sorts människa kan komma i fråga för jobbet. Ett program som riktar sig till 14-18-åringar och då är det naturligtvis extra viktigt att inte fel hudfärg förekommer som programledare. Tonåringarna ska indoktrineras. Och särskilt de av rätt hudfärg med hur illa det är med vithetsnormer. Det gäller att piska upp stämningen i samhället och skapa mer motsättningar än som redan finns. Ser det ut så här i programmakarnas huvuden: Vi ska skapa revolution och sedan kan vi ta åt oss äran för den. Vilken underbar värld vi kommer att få med mer terror och mer hat. 


För övrigt hörde och såg jag att det smög sig in doktrinering i Gomorron-programmet i dag också när filmerna i morse skulle avhandlas. Göran Everdahl är ett under av objektivitet trots att han är recensent, medan programledaren Alexander Norén tyckte att han måste hoppa in och klanka på dåvarande utrikesminister Hillary Clinton, när filmen handlade om Benghazi-attacken i Libyen 2012. Det hade dock inte med filmen att göra, för hon var inte med. Utan den handlade om ett säkerhetsteam som skickas dit och som ska bringa ordning i kaoset. Sätt upp säkerhetsspärrar som gör att det går att avbryta programledare, som drar iväg och börjar propagera för sig själva i etniska termer eller något politiskt när det inte handlar om det!
20.2.2016
Annonsen från Sveriges Radio som söker en rasifierad afrosvensk är diskriminerande och kan till och med vara olaglig, säger Clarence Crafoord vid Centrum för rättvisa. Man får inte annonsera efter någon med en viss hudfärg, däremot är det tillåtet med visst kön. Men den etniska bakgrunden får man aldrig beakta vid rekrytering. Och vem är afrosvensk? Ska man vara född i Afrika eller ska man ha föräldrar som är det?
8:49
Sveriges Radio har nu ändrat annonsen (tryck på SR söker redaktör) så att man inte längre söker en rasifierad afrosvensk utan istället: "Vi söker dig som har erfarenhet av redaktionellt arbete inom teve, webb eller radio. Du ska ha djup kunskap om och stor förståelse för afrosvenska perspektiv och frågor som rör målgruppen. Du är också driven, kreativ och självgående."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar