måndag 22 februari 2016

Jovisst var det Christer Pettersson

Christer Pettersson var Olof Palmes mördare. Det har fastslagits gång efter gång, men si ingen vill tro att denne knarkare kunde begå ett sådant horribelt brott. Det ska vara något storslaget när en statsminister blir mördad. Men nu vill Ulf Dahlsten, som var inblandad i skeendet då 1986 för han jobbade i statsrådsberedningen, att det äntligen ska gå upp för var och en att vi hade en sällsynt brottslig mördare, som var helsvensk. Det behövs inte en organisation för att skjuta en statsminister när han helt enkelt ändrar sig och går på bio. Det behövs bara att någon som Christer Pettersson får syn på honom. 

Olof Palme var utsatt för en av de värsta hatkampanjer, som har funnits här i landet, och det var denna kampanj, som dödade honom, menar Ulf Dahlsten. Han menar att medierna hade en del att ta åt sig eftersom kampanjen mot Olof Palme också drevs där. Mordet på Olof Palme kan lära oss att inte låta det offentliga samtalet spåra ur, att respektera andras rätt till åsikter vi själva ogillar och att aldrig förfalla till ett spårbruk som föder hat, skriver Ulf Dahlsten.

Jag skrev om detta mord för ett år sedan och konstaterade att mördaren var Christer Pettersson. 

24.2.2016
Här är ett vittne till som såg mordet och alarmerade. Han såg mördaren och han såg också Christer Pettersson. 

2 kommentarer:

  1. Varför ändrade Lisbet Palme signalementet på mördaren efter 2 år. Helt plötsligt stämde signalementet in på Christer Petterson...

    SvaraRadera
  2. Christer Petterson som mördare orsakar ju inte partiet någon skada...

    SvaraRadera