lördag 7 november 2015

Misstänkt våldtäkt på skola i Alvesta

UPPDATERAT
Flickor har utsatts för övergrepp av en svart pojke på en skola i Alvesta. Även hans kompis har deltagit i misstänkta övergrepp. Enligt föräldrarna till flickorna har skolan varit totalt likgiltig för dessa övergrepp. Och när föräldrarna till en av flickorna ville hålla flickan, som enligt dem har utsatts för våldtäkt, hemma tills pojkarna flyttats från skolan påpekade biträdande kvinnliga rektorn att det råder skolplikt. Både de misstänkta och flickorna är minderåriga.

Det här låter helt verklighetsfrämmande eftersom alla brott som händer på en skola omedelbart bör polisanmälas av de ansvariga. Nu lär våldtäkten ha hänt efter skoltid och då anses skolan inte skyldig att ingripa. Men de svarta pojkarna har tidigare trakasserat flickor sexuellt i skolan. Föräldrarna har polisanmält övergreppet och tydligen är detta mycket infekterat eftersom skolan är helt införstådd med att allt som läggs invandrarbarn till last är rasistiskt. Men det går att göra vad som helst med svenska barn utan att något händer. I det här fallet ville skolan tysta ned detta. Här skriver Aftonbladet om detta.
9.11.2015
Grönkullaskolan håller stängt i dag pga av skadegörelse. Drygt 20 fönsterrutor har krossats i skolan. Det var på skolgården i oktober som ett misstänkt övergrepp skedde. Skolan är stängd för att den anses inte kunna garantera barnens säkerhet i dag. 


Bilden från Grönkullaskolan i Alvesta

2 kommentarer:

 1. För några år sedan blev svenska tonårstjejer trakasserade av ensamkommande på samma ort. Någon hjälp fick de dock inte, snarare tvärtom (ja, det är väl bekvämast så om man vill behålla sitt jobb ...). Kan det till och med ha varit samma skola?

  http://www.friatider.se/rektor-ibland-inte-fel-att-svenska-tjejer-blir-sextrakasserade-av-invandrarelever

  http://www.friatider.se/flyktingbarn-bakom-trakasserier-i-alvesta

  http://www.friatider.se/foraldrar-och-elever-vadjar-till-skolan-vi-vill-slippa-flyktingbarnen

  SvaraRadera
 2. Dags att ta familjen bort från denna sophög till land! Unken stank ifrån ytisar som inte tvättar sig och från politiker och en skola fylld av sopor och elände!!

  SvaraRadera