tisdag 17 november 2015

Vi som inte blev terrorister

Det borde vara hur lätt som helst att besegra IS. Det är ett rövarband som inte har någon framtid nu när Europas länder står enade och beredda att bomba dem tillbaka till ingenting. Nedan kan ni se hur många från varje land som har anslutit sig till IS. De flesta kommer från Tunisien och Saudiarabien, men även från andra länder i Mellanöstern. 

En uppskattning gjord av TT
Vi som inte blev terrorister är mångfaldigt fler än de som är det. Dessa är kriminella massmördare, som inte längre förtjänar en plats på den här planeten. Låt dem försöka förstöra våra länder. Det kommer inte att lyckas. Det som hände i fredags var att terroristerna skrev under sin egen dödsdom. Enligt CIA är det omkring 30 000 som strider för IS. Men enligt ryska säkerhetstjänsten har de kring 80 000 i Irak och i Syrien. Rövarbandet har lockat till sig många under det senaste halvåret för att de har haft framgångar och lockar med propaganda om paradiset på jorden i de områden de kontrollerar.

Hela EU har nu slutit upp bakom president Hollande i Frankrike. Det är förstås ingen match alls att ta död på hela IS och förpassa det dit där de hör hemma och det är inte paradiset. Nu är det slut med gullandet med terrorister för att de olika länderna i Europa har varit så rädda för bomber. Samtidigt tar Sverige fortfarande in över 10 000 nya invånare i veckan till landet, vilket på årsbasis blir en halv miljon människor. Detta kommer inte heller att bestå. Vänstern har fått mycket stort gehör för sin skräck för att 30-talet går igen. Att högerfascismen är här igen. Nej detta är galningar, vansinniga sektmänniskor, som måste stoppas. Och en del av dem finns här i landet. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar