lördag 21 november 2015

Muslim på julaftonen

UPPDATERAT
Ja det kan vi alla bli. Julafton ska inte vara förbehållen de som är kristna eller svenska. Jultomten kan komma till alla. Förresten var den 25 december det datum när de hedniska romarna firade vintersolståndet och detta har också varit asatroendes högtid. De kristna gjorde detta till en helg efter 300 år så det är soldyrkan inblandat. Hedendom. Det är ingenting för de monoteistiska muslimerna. De dyrkar inte solen. Bara Allah. Att pynta sitt hem med allsköns julpynt är heller ingenting för sanna muslimer. De pryder sina hem med Allahs ord. Inte heller skickar de julkort eller sjunger julsånger för dessa går ofta emot vad Allah står för. 

Men nu ska Gina Dirawi sitta och önska oss alla en God Jul i TV på julaftonen. Hon är ingen god muslim, fast hon säger att hon är muslim. Hon går därmed emot allt vad denna tro står för när hon väljer att bli julvärd. Hon är 25 år gammal och alldeles för ung för att få äldre att känna sig trygga med julfirandet eller tro på vad hon säger. Hon fick jobbet för att hon har lett Melodifestivalen ett par gånger och är rätt komisk och för att hon anmälde sig frivilligt. Plus att hon har palestinska rötter. Men det handlar inte julen om. Det som behövs som julvärd på julaftonen är någon som är äldre och som företräder större delen av svenska folket, som inte är muslimer. Dessa firar ju inte ens julaftonen.

Det här är något märkligt som har hänt med SVT där det snart bara sitter damer i rutan och att minoriteter ska ha företräde. Mycket konstigt i en TV-kanal som går ut till alla. Nästa jul kan väl Moder Mothanna Magid få sitta där. Han tillhör ju minoriteten anklagade terrorister och är knappt muslim, dricker gör han och inte går han i moskén heller. Och han är från Irak. Han kan mycket väl vara frikänd eller släppt nästa år. Visst vore det fint att låta honom ta över denna julvärdsroll och visa vilket tolerant land Sverige är. Så slipper vi titta mer på TV på julaftonen. Vi har ju ändå annat för oss. 
22.11.2015
Jodå han är en icke-terrorist Moder Mothanna Magid. Godkänd och stämplad som av självaste jultomten på julaftonen och han kan absolut kvalificera sig som julvärd nästa år. Eller hur SVT? Han är släppt och fri av vice chefsåklagare Hans Ihrman. Nu kan han få ersättning för att han har suttit anhållen. Sverige är fantastiskt! Ingen annan är heller misstänkt i denna utredning. Underbart!
11:38
Och här kan ni backa Gina Dirawi. Mot alla hatare och anhängare av sd. Visst är det fantastiskt! Hon har bara fått knappt 10 000 namnunderskrifter ännu. Det måste vi ändra på. Hatarna ska inte vinna! Hon som är så ung och dessutom norrlänning. Hon måste stöttas! Sic! Upp till kamp!

3 kommentarer:

 1. Hon lär dock dricka väl kryddad glögg (alkoholfri förstås) ...

  SvaraRadera
 2. Jag läste lite fel i hastigheten. Den gamla revyådran gör sig påmind. Mus-lim på julafton.
  Om jag ska ta mig friheten att tycka något i ämnet så är det att Gina D är så oändligt uttjatad vid det här laget. Hon är gullig och rätt bra men hon är inget underbarn. Och hon är inte den enda som börjar bli för trist. Sak samma med Petra Mede, Sara Down Finer och alla de andra. Vi står inför en låååång vår vad gäller Mellon och allt känns som en oändligt trist repris efter att vi stått ut med den stackars söta men ack så talanglösa Petra Marklund i Allsången flera år. Det är för trääääligt helt enkelt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon har faktiskt en programserie i båda SvTkanalerna just nu. Och de sänds i
   repris vid lite olika tider. Så nog är det mycket Gina just nu ...

   Det där om glöggen påstod hon f ö själv i någon tidning jag läste igår.

   Radera