torsdag 24 mars 2016

Mord på asylboende

UPPDATERAT
En man har mördats på ett asylboende i Rättvik. Han kom in till vårdcentralen i Rättvik med djupa stickskador i övre delen av kroppen. Det var vid tolvtiden i dag. Detta var mord nummer elva i mars i Sverige som jag har räknat till. Mannen var asylsökande och bodde på Turisthotellet i Rättvik. Där har det varit asylförläggning sedan förra hösten. Omkring 120 flyktingar har plats där. Mordet skedde inne på förläggningen. Mannen har fru och barn där.
15:48
Jag får uppdatera för att komma in på min egen blogg hela tiden. Undrar om det är Googles nya politik eller om någon ständigt försöker ta över. Här skrev jag tidigare om de sju misstänkta morden i mars. Sedan dess har det inträffat tre misstänkta mord till:
15.3 Mord i Alingsås, man mördad utomhus. 
17.3 Mord i Bredäng, 23-årig man mördad. 
21.3 Misstänkt mord i Älvsjö i villa, kvinna hittad i villaområde.
26.3.2016
Enligt polisen kan det vara ett självmord som begicks av mannen i 30-årsåldern på asylboendet i Rättvik. I varje fall lutar det åt att det inte var något brott.
30.3.2016
Det elfte mordet blev istället misstänkt mord på en kvinna i 40-årsåldern. Mannen i 50-årsåldern är misstänkt. De är flyktingar från Mellanöstern. Kvinnan hittades i Silverdalen Hultsfred i skogen. Mannen är gripen. De kom till Sverige i februari 2015 och har fyra barn. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar