onsdag 30 mars 2016

Peter Stormare om änglar och osynliga gubbar

UPPDATERAT
Han är troende Peter Stormare för när han var liten stod en gubbe i trädgården, som bara han kunde se, och nu pratar denne man ständigt med honom. Jag skulle tro att han är synsk och har haft en släkting med sig under sitt liv. Kanske. Han berättar i programmet Arga snickaren VIP om att han har jobbat mycket med medier och hypnos. Och att han har fötts med en röst som talar till honom. 

Peter Stormare ser sitt liv som ett mirakel varje dag. Och han menar att gubben var något slags symbol en utsänd ängel kanske. Det är barndomshemmet i Arbrå i Hälsingland som behöver en rejäl upprustning. Det används som sommarstuga av släkten, men upprustningen har aldrig blivit verklighet. Till vardags bor Peter Stormare i Hollywood med fru och dotter. Han har bland annat spelat rysk kosmonaut i filmen Armageddon från 1998 och i svenska filmen Jägarna 2 från år 2011 spelade han lokalpolisen Torsten.

Programmet Arga snickaren VIP sänds i kväll i kanal 5 klockan 20. 

31.3.2016
Och här är senaste nytt om Peter Stormare. Han spelar privatdetektiven Ingmar i nya serien Swedish Dicks. Det är en komedi som utspelar sig i Los Angeles och han jobbar ihop med Johan Glans som också spelar privatdetektiv.  Keanu Reeves är med och de båda detektiverna ska lösa ett mordmysterium kring Reeves. Serien ska visas i höst på Viaplay. 
Peter Stormare som ryske kosmonauten Lev Andropov i katastroffilmen Armageddon. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar