söndag 6 mars 2016

Nästan våldtäkt är väl inte så farligt

UPPDATERAT
Jag märker hur lätt avtrubbad man blir av detta nya och våldsamma Sverige. Läste i morse om tjejen som blev överfallen i Östersund. Hon slog sig fri från tre män. En annan kvinna blev oprovocerat påhoppad och nedslagen också i Östersund, men så fort det inte är mord eller dråp så går jag vidare. Inte så farligt trots allt. De klarade sig. 

Ännu mindre upprörande är alla badhus där flickor, kvinnor inte får vara ifred. Nä det gäller inte mig, har slutat för länge sedan att gå på badhus. Senast var väl något äventyrsbad i Västerås när barnen var små. För hög ljudvolym och för stökigt redan då. Inte så kul. Vi slutade besöka dessa helt enkelt. Vi hade hela Östersjön och diverse insjöar, där ingen annan var, att bada i där vi bor. Det räckte.

Ja och så var det någon galning som gick förbi någon på stan och tog upp en tändare och tände eld på håret på en kvinna. Bara så där. Hände på Söder i Stockholm i dag, mannen gick därifrån, men började springa när polisen var efter honom. Kvinnan släckte håret själv. Mannen är fast. Hon blev inte skadad annat än håret då. Inte mycket att bry sig om. Hår växer ut. 

Slutligen då har vi männen, som blev avkastade av tåget i Varberg, för de var så stökiga. De satte sig på spåret i protest. Hur dum får man bli? Tåget kom och där satt de. Tur att det kunde stanna. De flyttade sig så småningom, men lär ha varit väldigt högljudda innan dess. Hur är det nu? Är vissa människor mycket dummare än andra. Ja, tydligen. Suck.

Lite hopp ger dock att idioten som gick och viftade med könsorganet i Halmstad blev tillsagd och sedan nedbrottad på marken av privatpersoner när han blev stökig. Polisen kom sedan och tog över. Något som trots allt fungerade i vårt avlånga land i natt som det borde.
7.3.2016
Nu går polisen ut och varnar kvinnor för att gå ensamma i Östersund på natten. Det har varit så många överfall från okända gärningsmän: sammanlagt sex stycken att det är befogat menar polisen. Vilket fantastiskt samhälle vi har! Okej kvinnor gå i grupp eller ha män med er. Det är vad polisen säger. Lyd deras råd! Och ha mobilen beredd för att ta bilder om någon överfaller er. Var uppkopplade mot 112 med kortnummer. Och ha med er pepparsprej och en stor kniv. Det är olagligt, men det är kanske bra att bryta mot lagen i det här fallet.
20:13
Och här slog tre okända män till mot en 15-årig flicka i Kungsbacka. Hon klagade över att känseln i benen försvann. Hatet mot kvinnor kanske får extra stort uttryck för att det är kvinnodagen i morgon? Hon blev nedslagen vid halvsextiden. Således inte sent på kvällen alls. 
10.3.2016
En av männen skyldig till överfall i Östersund har gritpits av polisen. Det är en asylsökande från Irak i 20-årsåldern. Han bor på ett asylboende och en kvinna kände igen honom vid en fotokonfrontation. Han kom till Sverige för något halvår sedan.
Här sittter de erbarmerligt dumma människorna.
De tror att tåget går att stoppa så de får åka med.
En bild från dagens Sverige. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar