fredag 4 januari 2019

Har ni tagit mina pengar era as?

UPPDATERAT
Så vrålade en 90-åring från balkongen när han upptäckte att de, som sade att de skulle kolla brandlarmet, hade stulit hans pengar. Av en slump var vicevärden på gården och han tog bilnumret på bilen tjuvarna åkte iväg med och de kunde tas av polis en timme senare. Detta hände i Uddevalla och de tre som åkte fast var romer. Tyvärr. 

En av dem var Soraya Posts dotter. Soraya Post sitter i EU-parlamentet för Fi och har en dotter som trots att hon är 40 år är multikriminell. Jag tycker det vore bra om Soraya Post åker ur EU-parlamentet i år när det är val till EU i maj. Hon behöver nog bekymra sig mer om sin dotter och sina barnbarn än om jämställdhet i EU. Soraya Posts dotter heter Thereza Eriksson och bor i Västra Frölunda. Hon dömdes till två års fängelse i går för dessa stölder från riktigt gamla människor. Den yngste var 85 år. Skäms säger jag till både mor och dotter.

Thereza Eriksson har beskrivit sig som en romsk aktivist och har uppträtt som sådan tillsammans med sin mamma. Hon förekommer under 13 avsnitt i polisens belastningsregister och dömdes för snart fyra år sedan villkorligt för stöld och snatteri. Måtte nu tvåårsdomen göra någon nytta. Soraya Post gifte bort sin dotter när hon var 16 år. Inte så smart. Hon hade nog behövt sin mamma lite längre än så. Thereza Eriksson gjorde stölderna tillsammans med sin man och en rom till. Hon sitter med i olika arbetsgrupper, bland annat i Stockholm, där hon jobbar med fem myndigheter om romers situation. Hon är sakkunnig. Hon har två vuxna barn. 
2.5.2019
Ligan är dömd nu och de fick upp till två års fängelse, som det står ovan. En fjärde medlem åtalas också. Så väldigt fult att ge sig på äldre. En 95-årig dam säger att hon in till detta nu hade trott gott om människor. Det gör hon inte längre. Hon har mist förtroendet. Så trist! Släpp aldrig in människor som säger att de ska kolla något om de inte är föranmälda. Tyvärr måste detta sägas år 2019 i Sverige. Soraya Post lär åka ur EU-parlamentet och det är gott och väl.
14.5.2019
Det var inte sista gången familjen gav sig på äldre. Maken och sonen till Soraya Post greps för att ha misshandlat en man på Landvetter i Göteborg. Då blev det bråk om en parkeringsplats i februari. Det var en 70-åring som råkade illa ut den här gången. Han misshandlades till medvetslöshet av de båda som är i  67 respektive 31 år. Först nekade de båda, men när det visade sig att det fanns bilder på dem sade de att de bara hade försvarat sig mot 70-åringen. 


Så sorglig historia att Soraya Posts dotter är kriminell.
Faksimil från facebook. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar