måndag 28 januari 2019

Ta det lugnt!

UPPDATERAT
I dag gäller det att ha is i magen. Snön har fallit och yrt omkring. Det är inte plogat överallt ännu. Också bussar kan åka av vägen. En gjorde det alldeles nyss här ute på Värmdö på väg 274 mot Vaxholm. Stopp på hela vägen. Så klart.
12:20
Det gick värre för bussen som körde av vägen och in i ett träd utanför Nyköping. Chauffören fick åka ambulans till sjukhus. Men två passagerare klarade sig. 
15:37
Och här dog en kvinna när en buss och en minibuss kolliderade. Vila i frid! Som sagt ta det försiktigt och lugnt. Här snöar det fortfarande. Olyckan hände utanför Tidaholm och kvinnan som dog körde minibussen. 
17:20
I Heby var buss, lastbil och två bilar inblandade i en krock. Flera skadade. Heby ligger utanför Uppsala. Det var en lyckligtvis tom tankbil som krockade med buss och bilar. 
29.1.2019
Det var fyra skadade i Heby.  Tre av dem avled. Två män i 25-årsåldern från Sala och en till ännu ej identifierad av polisen. De tre var utländska medborgare. Personbilen som männen satt i frontalkrockade med tankbilen. Personbilen gjorde en omkörning av bussen och frontalkrockade med tankbilen, som sedan knuffade bilen tillbaka mot bussen så den också blev inblandad i olyckan. Vila i frid! Och som sagt ta det lugnt där ute. Vintern fortsätter!
Någon decimeter till med snö har fallit i natt.
Ta det lugnt där ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar