fredag 3 februari 2023

Dockor populära att hänga eller hänga upp

 Ja vad roligt nu blir det spektakel igen på Mynttorget vid riksdagen nästa söndag för partiet Nyans ska hänga dockor som ska föreställa liberalernas partiledare Johan Pehrson och sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. Så kul! En riktig folkfest kommer det att bli. Det blir således nästa söndag. Detta för att Nyans vill visa på dubbelmoralen när det gäller yttrandefrihet. För vid dockor så går gränsen tror denne Mikail Yüksel. Om de kommer att hängas eller hängas upp och ned vet vi ännu inte. Men vi applåderar att Nyans är så inskränkta så de tror att de kränker oss här i landet genom denna manifestation. Vem bryr sig?

Nyans partiledare Mikail Yüksel vill också träffa Erdogan i Turkiet för att berätta hur illa ställt det är i Sverige och att det absolut inte är några konspirationsteorier eller desinformation angående att socialtjänsten kidnappar barn. Det gör de. Och detta i sin tur har gjort att vaktbolag har kallats in för att värna socialtjänstens hårt arbetande tjänstemän och -kvinnor. Det har hänt i minst 35 kommuner i Sverige. Och detta har pågått i några år redan. Nyans partiledare är förstås turk. Så han ska prata ned Sverige i Turkiet om nu Erdogan vill träffa honom. Tänk att Turkiet har fått så stor makt i Sverige! Sic!

Som någon sade: Det finns väl ingenting som kan få svenskar att reagera. Bränn flaggan för guds skull. Det var populärt här redan på 60-talet. Men träng dig inte före i kön för då får du se! Eller höra. Det är kränkande för en svensk. 


Carl Johan De Geer brände flaggan redan 1967. Inget märkvärdigt med det. Dock har väl tiden sprungit förbi honom när det gäller att vägra vapen. Och att svika fosterlandet plus att vara onationell är också på väg bort. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar