torsdag 9 februari 2023

Milad Safi jagas fritogs i går

 UPPDATERAT

Grovt gängkriminelle Milad Safi, 20, fritogs i går vid Vrinnevisjukhuset i går i Norrköping. Dit hade han förts av kriminalvården för att få vård. Två maskerade män tog honom med sig därifrån. Väldigt bra att också Expressen går ut med namn och bild. Milad Safi avtjänade ett tioårigt straff för mordförsök. 

Milad Safi blev iakttagen när han öppnade eld i en rondell och sköt hänsynslöst i rusningstrafik. En polis som låg bakom såg alltihop och en tröja och handskar som dumpades från bilen togs om hand längs flyktvägen. Han fick ett straff på tio år för detta. Han har tillbringat flera perioder utomlands för det finns en hotbild mot honom. Han tillhör MC-gänget Saturdarah, som betyder ett blod. Alla gangstrar är välkomna här från alla kulturer. 

En sprängning utfördes också vid hans bostadsadress en vecka efter skjutningen i rondellen och han blev som tonåring skjuten med flera skott, men vår utmärkta sjukvård tog då hand om honom. Han skiljer ut sig genom att vara extra lång - nästan två meter - och ha ett underbett. Han dömdes i november förra året av hovrätten till tio års fängelse.

12:41

Nu har till och med Aftonbladet publicerat en artikel om denne gangster utan att pixla bilderna! Kryss i taket! Det håller på att ske något i medievärlden. Ju fler som avslöjar de här gangstrarna desto färre blir hoten. Tänk om alla vet hur de ser ut? Snart är det ju så och då åker de dit så det smäller. Så tror jag om vanliga svenskar, att de ringer polisen om han syns på stan. Men eftersom har tidigare har försvunnit utomlands kanske han redan har hunnit göra det nu också. Inte vår förlust om man säger så. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar