onsdag 8 februari 2023

När invandrare blir banditer

Två män, 23 och 25 år, blir åtalade för grov misshandel efter att ha slagit ned en pappa inför hans tre barn och sambo. Detta för att ett invandrargäng trakasserade familjen på ett badhus. Det hjälpte inte att personalen sade åt dem. Till sist polisanmälde pappan att de sextrakasserat hans 11-åriga styvdotter och då när gänget fick reda på det så inleddes misshandeln när familjen var på väg därifrån. Akram Mohammad Hadrous är 25-åringen som är känd som artist under namnet "Akke". 

Han har skrivit en låt om den mördade rapparen Einár, som har 200 000 visningar på Youtube. Låten heter "Vila i frid".  Även hans kompis med spanskt namn, 23-åringen, finns med i videon. Denne ursäktar sig med att han var mycket påverkad vid tillfället. Ingen ursäkt i dessa sammanhang. Pappan fick ett brutet ben och fick problem med syn och hörsel. De båda sparkade på honom när han låg ned. Straffet blir mellan ett och sex år för grov misshandel. De kan inte utvisas för de är svenska medborgare. Det hela ägde rum i Lund, tidigare en mycket lugn stad. I Lund bor ca 127 000 invånare och omkring 77 000 av dem är födda utomlands. 

Här sjunger Akke om den mördade Einár. Själv lär han få sitta ett tag i finkan för den grova misshandel han och en kompis utsatte en pappa för. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar