söndag 5 februari 2023

Här är ladyn som tog prins Harrys oskuld

Jag brukar läsa Daily Mail, som alltid är i hälarna på den kungliga familjen och naturligtvis har de följt upp Harrys bok nu The Spare. Det är en riktig skittidning om ni frågar mig, jag skummar rubrikerna för det mesta. Men nu när den "äldre ladyn" som tog prins Harrys oskuld träder fram så måste det omskrivas. Aldrig i den tusenåriga långa tronföljden i England har någonsin någon prins skrivit en så avslöjande bok. Förr i tiden skulle han ha blivit halshuggen, men nu blir det en liten skandal. Och pappa kung Charles vill ha med honom på sin kröning i maj, säger skvallret. 

Han är nog inte riktigt smart prins Harry eller också är han det, för nu får han väl försörjning till döddagar genom sin bok. Hon som lägrade prinsen heter Sasha Walpole och var inte alls så mycket äldre än prins Harry. Det skiljer ett par år mellan dem. Hon är nu 40 och han 38. Prins Harry beskriver det hela så här i sin bok: En förödmjukande upplevelse med en äldre kvinna som älskade hästar och en gång behandlade mig som en ung hingst. Jag besteg henne som hastigast och efteråt daskade hon till mig på rumpan och skickade i väg mig. Ett av mina många misstag var att låta det hända på ett fält bakom en pub full av kunder. Utan tvekan såg någon oss

Sasha Walpole är numera grävmaskinist, egen företagare, gift och har två barn. Hon hade jobbat åt prins Harrys pappa, numera kung Charles på Highgrove. Hon är således ingen "lady", men  hade bjudit in Harry till sitt födelsedagskalas, som ägde rum på puben. Vilken smaskig historia! Hon hade aldrig berättat detta om inte prins Harry hade skrivit sin bok. Så säger hon och är sur över att hon inte fick veta detta, att han skulle beskriva vad som hände och så sanningsenligt också. 

Prins Harry har tidigare sagt att klimatförändringar är knutna till vår mentala hälsa. Han skröt också om dödade fiender. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar